Uw website op maat

WebScope ontwikkelt websites op maat, volledig naar uw wensen. Op basis van een grondige analyse creëren we een website die uw verwachtingen overtreft.

Bruikbaarheid en zichtbaarheid dragen we daarbij hoog in het vaandel. Elke website die we bouwen voldoet aan de belangrijke w3c standaarden en wordt zo ontwikkeld dat bezoekers snel hun weg vinden naar en doorheen de website.

Het resultaat is een kwaliteitsvolle site. U wordt tijdens de ontwikkeling steeds op de hoogte gehouden van de evolutie van uw website. Daarmee vermijden we dat u voor onverwachtse resultaten komt te staan.

Bovendien zijn we ons bewust van de belangrijkheid van zoekmachines op het internet. Daarom worden sites zo gebouwd dat deze gemakkelijk terug te vinden is via deze "search engines". Deze ontwikkelmethodes worden gegroepeerd onder zoekmachine optimalisaties SEO en zijn bij WebScope steeds ingebrepen voor uw website. Alternatief kunnen we uiteraard uw bestaande website optimaliseren om meer bezoekers aan te trekken.

Zelf updates uitvoeren

Wilt u liever zelf updates op uw site plaatsen? Dan is ons eigen administratiepaneel (CMS) de geknipte oplossing voor u.

Op basis van deze webapplicatie bekomt u een website die u zelf kan beheren met behulp van een administratiepaneel. U kan dan zelf inloggen en uw site updaten of andere mensen diezelfde mogelijkheid geven.